
Pentru că lăsăm mintea să ne conducă, iar sufletul să aștepte. Acțiunile făcute înaintea minţii sunt cele ale sufletului care nu mai vrea să stea la cheremul minţii să analizeze, se aruncă înainte, iar după dacă nu sunt mulțumiți de ce au realizat, majoritatea oamenilor se angosează și cad în depresii, deoarece minte îi
pedepsește pentru faptul că nu au ascultat-o. Ah,am deviat de la subiect, dar haideți să revenim. Am făcut această deviere pentru a explica de ce în majoritatea cazurilor partenerii, chiar dacă știu că partenerul sau partenera au nevoie de sprijin maxim, nu îi interesează aproape de loc. Nu este cazul să dăm vina pe nimeni, pentru că o relație nu este o obligație, este un mod de afirmare a cine ești tu, iar dacă tu hotărăști să fi așa, nimeni nu are dreptul să te judece. În altă extremă sunt cei care oferă sprijin și motivare, exact atunci când celălalt are nevoie. Pentru mine acei oameni fie s-au născut cu o înclinație spre psihologie, ori s-a stabilit o legătură așa puternică între ei, încât atunci când își motivează perechea se motivează implicit și ei .
Lipsa motivației reciproce duce la conflicte, desconsiderări și despărțiri. Afirm asta, deoarece când un om nu are lângă el o ființă care să-l înțeleagă chiar și atunci când dă ”greși”, motivând-ul să mai încerce, se va refugia în singurătate, viciuri și alte experiențe. Motivați-vă perechea, nu este o obligație , iar dacă considerați că nu este necesar, nu o faceți , dar o relație nu este o competiție pentru cine este șef condamnând pentru o anumită greşeală, ci un mod de afirmare a propriului Sine.
Eu vă pup.Aveţi grijă de relaţiile voastre!
Motivaţia contează enorm de mult într-un cuplu. Până la urmă, aici se observă dedicaţia.
RăspundețiȘtergereFara motivatie,partenerii ajung intr un fel de concurs..care sa fie mai bun!:)
RăspundețiȘtergere