luni, 22 mai 2017

Falimentul virtual versus succesul virtual



Intreprinzatorul virtual este pregatit sa obtina succesul cand isi recunoaste limitele si apeleaza la specialisti pentru a le invinge. Oricat de atractiv ar fi un blog sau un site si ce continut fabulous ar avea, fara servicii SEO este condamnat ireversibil la faliment.
Piata virtuala este practic infinita, aceasta fiind explicatia pentru care multi si-au mutat afacerile online. Site-ul sau magazinul virtual poate fi accesat de la celalalt capat al pamantului. In plus, tranzactiile se desfasoara instant, in orice moment poate fi plasata o comanda pe un site functional. Internetul scurteaza drumul de la client la magazinul fizic si timpul de discutii intre vanzator-cumparator. Chiar si cand constata ca a facut o alegere pripita, clientul nu ar trebui sa se sperie, fiindca s-a legiferat dreptul la retur.
Falimentul in mediul online depinde de incapatanarea intreprinzatorului. El trebuie sa fie constient de faptul ca nu poate actiona de unul singur intr-un univers aproape infinit.
Nu oricine poate oferi optimizare site garantata. Proprietarului ii lipsesc cunostintele de marketing, de psihologia consumatorului si de optimizare SEO. El actioneaza la voia intamplarii omitand puncte si etape esentiale care sa-i asigure dezvoltarea afacerii si detinerea controlului in nisa de activitate specifica. Iata ce greseli poate face un neprofesionist in promovare, pe care specialistii de la FivePlus nu le-ar comite niciodata:
1)   Sa se concentreze exclusiv asupra calitatii produselor si serviciilor sacrificand promovarea. Oricat de bune ar fi acestea, raman in stoc, daca nu aude nimeni de ele.
2)   Sa nu se investeasca in site, iar acesta sa fie neprietenos si sa alunge clientii prin disfunctionalitate. Specialistii pot face din magazinul virtual un punct de atractie si-l pot plasa in nucleul atentiei utilizatorilor internetului.
3)   Sa aleaga cuvinte cheie la voia intamplarii, sa copieze strategii de promovare de la concurenta.
4)   Sa demareze promovarea fara preetapele sale obligatorii: consultanta (mai multe pareri, in special ale profesionistilor inseamna solutia optima) si analiza site-ului si a concurentei.
5)   Promovarea sa se faca discontinuu, dupa atingerea obiectivelor sa se renunte la publicitate. Este posibil ca pachetele de fidelizare sa pastreze clientii vechi, dar succesul se obtine si prin starnirea interesului unor noi beneficiari. Mentenanta este cheia ramanerii in top.
6)   Sa se utilizeze metode invechite de promovare.
7)   Sa se aiba in vedere doar promovarea Seo, fara sa se vizeze pozitiile fruntase ale motoarelor de cautare Google.
Daca acesta este reteta falimentului sigur pe internet, FivePlus tinteste pentru dumneavostra prima pagina Google si mentinerea in Top 10 a motoarelor de cautare.
Cine a investit intr-o afacere virtuala este chibzuit numai daca persevereaza si si-o asigura prin promovare SEO cu o firma de prestigiu pe care o recomanda seriozitatea si profesionalismul.
Cum alegem corect partenerul care ne conduce catre success? Cum sa nu cadeam in capacana de a fi falimentati? Simplu: analizand beneficiarii si evaluarilor acestora. Daca se declara multumiti de FivePlus vanzatori de autoturisme si lenjerie de lux, librarii online, distribuitorii de cadouri amuzante si aparate de supraveghere video inseamna ca-si fac bine treaba.
Ati demarat o afacere in care ati investit material si spiritual? V-ar durea sufletul sa o vedeti falimentata? Singura solutie este sa-i oferiti o asigurare pe viata cntactand firma salvatoare la: adresa     Str. Popa Savu nr. 44, Sector 1, Bucuresti – 011434, tel.+40 31-805.42.55, +40 31-805.42.56, mobil       +40 758.23.70.24 (Director Marketing & Vanzari), fax+40 21-222.45.62, email office@fiveplus.ro!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post