vineri, 31 ianuarie 2014

Respectul

Respectul
Respectul. Cel mai important factor este respectul. A respecta o femeie , înseamnă a te respecta pe tine ca bărbat. A lovi o femeie înseamnă un act de laşitate .Bărbaţii care lovesc ,au o gândire tiranistă , crezându-se stăpâni absoluţi peste tot. Multe femei îndură aceste traume , în cele mai multe cazuri pentru copii, dar aceste femei luptătoare ar trebui să înţeleagă că o să le pricinuiască mai mult rău. De aceea respectul este crucial , fără el o relaţie este un iad. Femeile au cea mai grea sarcină , să aducă copiii pe lume , este frumos , dar în acelaşi timp şi dureros , foarte dureros ...pentru asta ar trebuii respectate fără obiecţii.


  • Respectul este fundaţia unei relaţii frumoase , cu bune şi rele . Am învăţat asta şi din suflet apreciez bărbaţii care îşi respectă soţiile . O respectă ca soţie , prietenă, sfătuitor , ca tot . În ziua de azi , sunt  la ''modă''relaţiile simultane , adică să umbli cu mai mulţi/multe .În perspectiva mea , nu eşti mai câştigat , din contră atunci nu o sa mai simţi plăcerea de a te dedica şi toate celelante, o să ţi-se pară ceva obişnuit ,iar dacă un lucru ne intră în obişnuinţă o sa tindem să îl facem mereu , pentru că aşa ne simţim bine, deci este ok.În acest mod o sa îţi iroseşti viaţa , fară să îi vezi frumuseţea de a iubi şi dedica. Un/o bărbat/ femeie este cu adevărat fericit nu când are o multitudine de femei/bărbaţi , ci atunci când are unul/una ,iar el/ea face cât toţi/toate. Cum bărbaţii trebuie să respecte, şi femile au această sarcină .


  • Respectul unei femei este cam greu de obţinut , dar prin comportament adecvat o să îl obţii,şi odată obţinut greu o să îl pierzi . Dragele/Dragii mei respectul se câştigă în timp . Timpul este decisiv pentru câştigarea acestuia. Respectul , nu trebuie să fie un curent de început , iar după câţiva ani să ne obişnuim şi să uităm de el ,nu ! Mă repet este crucial să fi domn/doamnă nu numai într-o relaţie , ci şi în viaţa de zi cu zi . Dacă ceri respect , înseamnă că şi oferi .Cerând şi neoferind , o sa primeşti ceea ce oferi .În viaţă ce oferi aia primeşti , dai respect , aşa vei fi , daca nu dai , asta o sa primeşti ! O să vă dau şi câteva exemple pentru a releva mai bine cele spuse. Exemplul numărul1 Un soţ nu îşi respectă soţia , o înjură , o bate .

Aceasta la rândul ei , aceleaşi gesturi le face când prinde momentul .Aceştia au si copii, fiind martorii la aceste aspete negative.Cum credeţi că se simt? Mizerabil ,din proprie experienţă zic, MIZERABIl. Respectul ??? Pauză .. Părinţii nu îşi dau seama , iar copiii devin traumatizaţi şi o să încerce să facă tot posibilul pentru a pleca de acolo.Unii sunt binecuvântaţi să scape , alţii sunt condamnţi .Niciodata să nu vă certaţi în faţa pruncilor , NICIODATĂ. Sper că v-am pus pe gânduri ...

  • Exemplul numărul 2: Un băiat ,îşi loveşte prietena pentru lucruri materiale...că a stricat aia , aia ...Fata începe să plângă , lui nu îi pasă decât că acel lucru este stricat şi nimic alceva. Din poziţia mea de observator , îmi pot da seama că fata se simte neapreciată , nerespectată . Credeţi că este mai important acel lucru material sau sentimentele ? După părerea mea , lucrurile materiale se refac , dar această experienţă este pe veci memorată în subconştient şi provoacă mari dezechilibre. Cum este analiztă această experienţă de filtrele vostre interioare ,o să fie poate ca mine sau contra ,nu judec, suntem unici . 

  • Exemplul numărul 3 Un bărbat îşi respectă soţia , o alintă o înţelege ,o ajută .Aceasta la rândul ei , face la fel .Să nu credeţi că viaţa lor este perfectă ,se mai ceartă, dar îşi amintesc mereu de ce sunt împreună şi îşi cer scuze . Dacă am învăţat ceva , a fost că atunci când te cerţi nutreşti în tine multe sentimente rele şi negative, dar atunci când recunoşti şi îţi ceri scuze , chiar dacă nu eşti devină, te eliberezi . Recunoscând sentimentul , deja i-ai anulat puterea.Vă sugerez doar să încercaţi . Analizaţi şi judecaţi , nu exisă răspunsuri rele sau bune , exisă perspective şi puncte de vedere. Voi cum a-ţi vrea să trăiţi , în care din exemple ? 

Voi decideţi , nu sunt decizii rele sau bune , sunt decizii individuale . În concluzie , respecul este crucial ,fără el după cum am mai zis viaţa este un iad .O să închei cu o frază:''Respectul uneşte ,învaţă .Non respectul dezbină!" Pupici , şi nu uitaţi respectaţi pentru a fi respectaţi !

13 comentarii:

  1. Dacă nu e respect...nu e nimic!

    Bravo! Superb articol

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne...ce adevar spui! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place articolul și modul cum gândești. Însă, îți recomand să ai grijă puțin și la exprimare. De exemplu „În ziua de azi , este la ''modă''relaţiile simultane , adică să umbli cu mai mulţi/multe” Și mai sunt și alte greșeli, dar asta mi s-a părut cea mai evidentă.

    RăspundețiȘtergere
  4. „În ziua de azi , este la ''modă''relaţiile simultane , adică să umbli cu mai mulţi/multe” Îmi place modul tău de gândire și cum scrii. Dar îți recomand să recitești de mai multe ori articolul și să vânezi greșelile de tipul ăsta înainte de a-l publica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc ! Apreciez, când oamenii îmi spun unde greșesc. Mulțumesc ,din nou pentru corectare , dar și pentru apreciere . :* :*

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Aw....draga mea ,mulțumesc ! Și tu ești, o fată minunată...te pupic ;3 <3 :* :*

      Ștergere
  6. pfoai, si primul articol pe care il citesc, ma uit dupa melodii si nu sunt :-w in fine, trecem peste... respect=bun simt=raritate in ziua de azi. punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te respecți dai respect , dacă nu te respecți , nu ai de unde să dai .Din nou , aveți dreptate , respectul este o raritate , dar el există .Astăzi, există concepția că dacă respecți ești prost . Dar eu am un principiu , fi unic .Ma scuzați în privința melodiilor ....

      Ștergere

Ads Inside Post