vineri, 18 mai 2018

Reguli de buna purtare a ceasului de manaCeasul de mana este un accesoriu care ofera multe avantaje din punct de vedere estetic motiv pentru care acesta trebuie purtat asa cum se cuvine pentru a ne putea bucura de avantajele oferite de catre purtarea acestuia. Ce inseamna faptul ca ceasul de mana trebuie purtat ca atare? Adica in timpul purtarii ceasului de mana trebuie respectate cateva reguli, o parte dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol.
Asa cum vedem la marea majoritate a persoanelor ce poarta ceasuri de mana, ceasul trebuie purtat pe mana stanga. Exceptie de la aceasta regula o fac persoanele ce sunt stangaci, acestia putand purta ceasul de mana pe mana dreapta. Desigur ca regula enuntata nu este obligatorie insa faptul ca ceasul de mana se poarta pe mana stanga este o regula acceptata de marea majoritate a persoanelor ce poarta ceasuri dama si ceasuri barbati.
Ceasul de mana este considerat a fi un accesoriu vestimentar motiv pentru care acesta trebuie sa se asorteze cat mai bine cu tinuta vestimentara purtata, acest lucru fiind o alta regula ce trebuie respectata pentru a ne putea bucura de avantajele oferite de catre purtarea unui ceas de mana.
Dimensiunea cadranului ceasului de mana este o alta regula ce trebuie respectata in momentul in care se achizitioneaza ceasuri de mana. Aceasta regula spune ca dimensiunea cadranului ceasului de mana trebuie sa fie in raport cu dimensiunea incheieturii mainii dar si cu intregul corp al persoanei ce poarta ceasul de mana.
Purtarea unui ceas de mana in functie de locul in care mergem este un alt lucru ce trebuie respectat cu strictete, asta in cazul in care nu vrem sa iesim in evidenta in mod negativ.
In concluzie, ceasul de mana nu mai este un simplu accesoriu ci este un accesoriu vestimentar ceea ce inseamna ca acesta trebuie purtat in functie de anumite criterii, cateva dintre cele mai importante reguli cu privire la modul in care trebuie purtat ceasul de mana fiind prezentate in cadrul acestui articol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post