marți, 4 februarie 2014

Idei de cadouri pentru "Valentine's Day"

Valentines Day
Dragii și dragele mele , o să întrerup cursul normal al factorilor pentru a vă prezenta câteva idei de Valentyne day. Există o mulțime de cadouri pe care le poți cumpăra , dar nu se compară cu cele făcute cu mâna ta .Nu știu , este acel sentiment ...că s-a implicat personal la crearea lui . Primul cadou care după părerea mea trebuie prețuit zilnic este atenția care ne este acordată din partea partenereului/partenerei .Nu este necesar să fie o zi anume pentru a dărui ceva sau pentru a face o persoană să se simtă specială .

Cele mai frumoase daruri se dau atunci când nu te aștepți , sunt precum o picătură de apă atunci când îți este sete . Mulți bărbați uită să mai facă surprize soțiilor pentru simplul fapt că se consideră prea bătrâni și pot arăta ridicol .Serios!! Mai ridicol ești dacă nu faci. Uită să se bucure de sentimentul pe care îl nutreau la început ,afecțiunea față de persoana iubită, ș.a.m.d.

Apar copiii , grijile financiare, s.a.m.d, dar cum îi puteți îngrijii pe aceștia și oferii o viață bună fară să le arătați modele? De aceea unii oameni sunt asa închiși în ei. Pentru că nu au avut un model .De ce credeți că nu știu să exprime ceea ce simt?? Pentru că nu și-au văzut tatal niciodată exprimând sentimente față de mama lor .Eu provin dintr-o asemenea familie , când tata aduce flori mamei de 8 martie , la rugămintea mea .Trist , știu, și dacă nu m-aș fi reprofilat urmând exemplele oamenilor care se iubesc , eram o fată rece și acum uneori chiar sunt. Să revenim la lucruri mai frumoase. După cum spuneam, nu este necesară o sărbătoare pentru a ne exprima sentimentele .Am câteva idei foarte bune de cadouri făcute de voi , să începem .


  • Exemplul numărul 1 O chestie foarte simplă de facut , felicitarea . O bucată de hârtie colorată sau albă și dați frâu liber sentimentelor.Puteți desena o inimioară ,o floare sau ce vă trece prin gând .Sincer vă spun , uneori o să primiți cadouri precum :haine , jucării, etc,dar când doriți să simțiți o liniște și o retrăire ... citiți acele felicitări si parcă simțiți  mâna partenerului/partenerei cum lucrează , exprimând sentimente .Este o senzație minunată , nu o să simțiți așa ceva în cazul altor cadouri . 

  • Exemplul numărul 2 Pentru cei care doresc și știu , pot creea un video sau să apeleze la cineva pentru ai ajuta la el.Este iar o comoară ...poze în diferite împrejurări cu voi ...melodia voastră , dacă nu aveți ,puteți pune o melodie care vă inspiră. Sincer este minunat să vizionezi un video ...pe o melodie ...și poze cu voi ... Te transpune în acele momente frumoase și din nou esti mulțumit știind că a muncit făcându-l gândindu-se la tine . 

  • Exemplul numărul 3 Puteți concepe un joc cu ajutorul locurilor voatre speciale .Comunicații iubitei /iubitului că doriți să jucați un joc care are urmatoarele reguli : -O sa îi trimiteți  un mesaj cu o întrebare despre un loc anume în care voi ați fost fericiți sau vi s-a întâmplat o anumita experientă comună. O sa îi lăsați la fiecare punct fie o felicitare sau un bilețel și ceva dulce (sau cum aveți inspirație ) Să nu trișeze! La fiecare loc al vostru lasați câte un indiciu pentru urmatoarea destinație (un bilețel)...sau puteți rămâne la mesaje -Să vă sune când ajunge acolo ( sau cum decideți) Este foarte interesant pentru că testează cât de profund a fost sentimentul trăit în acele locuri .Să nu uitați ca la fiecare loc să puneti câte ceva ( o declarație , desen , etc ) foicele, iar la ultimul loc , ascundeți-vă și urmariți persoana ...iar după aceea ieșiți pentru a vă bucura împreună. Sunt  foarte distractive și stă la imaginția fiecăruia cum îl construiește . 

  • Exemplul numărul 4 Un alt cadou foarte interesant este destinat persoanelor căsătorite. Este necesar să întelagă că iubirea nu moare odată cu vârsta .Acesta constă în a lăsa copiii pentru azi la bunica sau la cineva în care aveti încredere pentru a nu sta cu grijă si să petreceți o seară  împreună în funcție de preferințe. Această zi poate fi si un bun prilej de a face cererile în căsătorie .O ancoră pentru a vă aminti în timp de acele momente și sentimente. Mai sunt si alte cadouri pe care le puteți face în această zi , cheia este să dați frâu liber sentimntelor și imaginației , ele sunt fundația inițiativelor. Să nu vă uitați persoanele iubite niciodată .După cum v-am spus și mă repet , nu este necesară o sărbătoare pentru  exprima ceea ce simțiți.Nu iubim odată pe an ,doar pentru simplu fapt că se sărbătorește iubirea .


Un bun prilej de a arăta persoanei din viața noastră că este specială și merită  totul, ar fi dacă în fiecare zi a-ți arăta acest lucru .Mai ales dacă persoana de lângă voi este ca mine ,care îmi doresc mereu atenție și afecțiune . Aveți o viață , dacă nu iubiți , nu înțeleg rostul vieții. Nu trăiți pentru a construi case , a vă cumpăra mașini, s.a.m.d . Acestea sunt lucruri care rămân aici , în momentul în care Dumnezeu are nevoie de voi lângă El , acolo luați doar ce a-ți trăit sufletește .

Cu toata iubirea , sper că v-am pus pe gânduri și chiar acum , mergeți și îi spuneți soției , soțului , iubitei , iubitului , și la toate persoanele din viața voastră , că nu este necesară o sărbătoare , pentru a le arăta cât de mult îi iubiți .Spuneți acum , poate clipa de mâine nu mai există ,nu lasați orgoliul , frica și alte sentimente să vă domine .Din cauza lor pierdeți minute unice care doar trec , nu se întorc .Eu vă sugerez să faceți asta ,  o să pășiți într-o parte a voastră care nu o cunoșteați . Am cam deviat de la subiectul principal , dar nu regret pentru că am evidențiat ceea ce este mai important.

 O zi este și azi și mâine , în noi stă puterea  ,de a o facem una importantă. Dragele si dragii mei , eu vă doresc să aveți parte de un Valentine’s Day minunat ,plin de iubire, de dimineața până seara .O zi plină de iubire și dedicație. Vă pupic pe toți ,ramâneți, iubiți și iubite !


4 comentarii:

  1. Superbe exemple! <3 eu am trecut prin așa ceva...este...sublim! <3

    Te pupic :3

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt de parere ca nu trebuie sa astepti o zi anume ca sa arati celui de langa tine ca il iubesti. trebuie sa ii arati in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iubim doar de ziua îndrăgostiților . Din punctul meu de vedere această sărbătoare este pusă , pentru cei care au uitat , precum un semnal să se mai trezească. Așa este , în fiecare zi să arătăm că iubim. Printr-un bilet lăsat înainte să pleci la servici , un sărut dimineața și lista poate continua .Nu dacă vi acum cu nu știu ce cadou scump ...și vai ce mult iubești tu . Gesturi simple , la care să pui sentimente .

      Ștergere

Ads Inside Post