vineri, 31 ianuarie 2014

Introducere

Salut !
Mă numesc Cazacu Florentina Cristina şi vreau să vă fiu amică , confidentă si sprijin . Ştiu cât de greu este să iei anumite decizii radicale în viaţa ta.Ştiu cum este ca toţi să îti dea sfaturi și tu sa vezi acele persoane precum nişte duşmani .Ştiu cum este să lupţi pentru o relaţie ...să dai tot ! De aceea am creat această pagină , pentru a ajuta persoanele care sunt într-o relaţie. Poate pot ajuta ! Nu am studii speciale , dar am voință și curaj să zic :''Eu pot!''. Vreau să vă ajut să nu uitați de ce trăiți , pentru a iubi .



Dumnezeu ne-a creat din iubire , ne naștem din iubire , dar la un moment dat uităm de iubire . Fie că ai 20 sau 70 de ani și dacă Dumnezeu hotăraște să te binecuvânteze cu mai mulți ..chiar 80-90 de ani, nu trebuie să uităm să ne iubim partenerul ca în prima zi când ne-am întâlnit , copilul ca în prima zi când l-ați tinut în brate , mama ca în prima zi când a-ți deschis ochii și lista poate continua . Nu trebuie să uităm a iubi , a ne alinta ! Ce poate fi mai frumos să vezi doi batrâni care se țin de mână , doi parinți care își spun te iubesc...este un sentiment foarte frumos , pentru cei care văd dincolo de ...judecată. Oricât de bine consolidat ar fi un cuplu , există și momente când totul este la răscruce .

De aceea, înainte de a lua decizii trebuie sa gandesti mult! O relație are și plus, dar și minus. Nu există relații perfecte , la fel cum nu există oameni perfecți .În noi stă puterea de a o face mai bună ,nu perfectă . De-a vă dedica și înțelege valoarea partenerului/partenerei în viaţa voastră. Societatea de azi promovează banii. Banii au fost creați mult mai târziu , iubirea este din totdeauna .De aceea nu trebuie pusă pe planul doi .În viață pentru a trăi, ai nevoie de o ierarhie , orice îti doresti ,nu este greșit , asta simți tu , deci nu este greșit . Vreau să vă ajut , nu să vă judec ! O sugestie , daca crezi că te ajuta ia-o , dacă nu , nu o lua. Nu ești obligat ! Omul este singurul care poate decide . Și o să închei cu un citat foarte frumos , care l-am auzit într-un film:''De faptul că iubesti , sa îti amintesti în clipele cele mai grele ''.

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasă introducerea! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I do not know who you are but definitely you are going to a famous
    blogger if you are not already ;) Cheers!

    RăspundețiȘtergere

Ads Inside Post