marți, 21 martie 2017

Poate fi hala metalica o ferma de crestere a animalelor?


Fara indoiala ca da, o hala metalica poate foarte bine sa devina o ferma de porci, de exemplu, deoarece ofera destul de mult spatiu si poate fi foarte usor asamblata. Cunoastem bine ca faptul ca oricare metru patrat este foarte important pentru ca acesta sa fie utilizat corespunzator, tocmai de aceea la halele metalice distribuirea furajelor se face prin tuburi ascunse in acoperis, ma refer in acest caz la halele metalice produse de Frisomat, care este un lider mondial in producerea halelor metalice pentru utilizare in cele mai diverse domenii de activitate.

Revenind la o ferma de porci, ne dam seama ca nu doar spatiul este unul foarte important si este bine sa fie cat mai mare, aici intervin si factori financiari, fara indoiala, dar si conditiile generale pentru o ferma de crestere a animalelor sunt foarte importante. Nu sunt de ignorat aspectele ce tin de ventilatie si izolatie. Poate ca acestea sunt, de fapt, unele dintre aspectele imperioase. Este indicat ca intr-o ferma de acest fel sa fie un debit constant de aer proaspat.

Cum se intretin fermele zootehnice?
Desigur, intretinerea unei hale care serveste drept ferma de porci este un subiect care ne intereseaza. Este important ca procesul de curatare a unei ferme zootehnice sa dea cat mai putine batai de cap, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, este indicat sa alegeti cu grija si precautie tipul de hala unde va doriti sa fie ferma respectiva.

Pentru cresterea animalelor este important un mediu curat si sanatos, un spatiu in care se face curat zilnic, iar pentru a usura munca angajatilor, este foarte improtant ca atat peretii, cat si podelele sa fie acoperite cu panouri netede. Foarte importanta este si izolarea in cazul halelor metalice. Nu va intrebati cum poate sa ramana caldura in interior, in contextul in care este o hala din metal?

Secretul il prezinta cei de la Frisomat cu ajutorul unor panouri speciale, numite sandwich. Aceste panouri pastreaza caldura in interiorul hale, nu sunt corozive si rezista la socurile fizice. O alta facilitate pe care o ofera o hala metalica transformata intr-o ferma de porci o reprezinta rezerva de apa proaspata in acoperis, un avantaj foarte important pe care multi fermieri il apreciaza.

Cum se realizeaza un proiect de constructie a halei

Daca te-ai decis deja in privinta terenului ce va servi pentru viitoarea ferma, atunci apeleaza cu incredere la specialistii Frisomat pentru a discuta cu ei proiectul halei. Este foarte important sa le prezinti fiecare detaliu, pentru a putea primi sugestii utile. Planul halei va fi realizat de catre specialistii fimei in cel mai util timp, producerea si asamblarea halei va avea loc in cel mai scurt timp.


Frisomat prezinta si o serie de hale standard, care se pot plia foarte usor pe proiectul tau, daca, totusi ai nevoie de o solutie personalizata, specialistii firmei iti vin in ajutor cu sugestii. Frisomat este un lider global in producerea halelor, recunoscut pentru calitatea lucrarilor si un raport pret-calitate excelent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post