vineri, 21 aprilie 2017

Arc.ro, cel mai bun laborator de metrologie


Calitatea energiei este în strânsă legătură cu durata de viața a electrocasnicelor noastre și a aparaturii din instituții sau de le serviciu și cu îmbunătățirea calității vieții. O energie oscilantă, intermitentă, produce arderea acestora și cheltuieli suplimentare, de aceea ideal ar fi să apelăm la cel mai bun laborator de metrologie

Cei 10 ani de experiență, aparatura performantă oferită, profesioniștii care fac evaluările și părerile clienților situează laboratorului de metrologie din cadrul SC ARC BRASOV SRL în topul celor mai bune din țară. În plus, unitatea este recunoscută la nivel național și funcționează la standardele impuse de activitatea depusă. Analiza calității energiei se realizează de personalul cu o bogată experiență profesională și cu aparate performante, cum ar fi: analizatoare de energie performante, echipamente pentru domeniul solar, echipamente de testare contoare electrice, contoare etalon, traductoare de semnal și aparate de panou. 

Metrologie eficientă înseamnă: 
1) Economii. Toate aparatele care consumă multă energie sau care fac măsurători eronate sunt identificate și scoase din uz. În acest mod se asigură eficiența unităților de producție. 
2) Măsurătorile sunt efectuate de profesioniști, prin urmare se garantează precizia etalonărilor. 
3) Formarea continuă a personalului și, implicit cele mai noi și moderne dotări și tehnici de lucru. Laboratorul este la curent cu tot ceea ce apare nou în lume. Specialistul laboratorului se află la dispoziția clienților oferind consultanță telefonică sau prin e-mail, astfel că timpul clientului este respectat. Datele de contact ale specialistului sunt: ing. Alina Turlacu, telefon:0731 039 516, e-mail:alina.turlacu@arc.ro. Etalonarea este importantă fiindcă stabilește dacă mijloacele de măsurare păstrează parametri stabiliți de producători. Laboratorul oferă etalonare pentru un set complet de echipamente, cu ar fi: multimetre digitale și analogice, clești ampermetrici, osciloscoare, Tangenta Delta, truse de testat relee, echipamente pentru testarea instalațiilor electrice, aparate pentru testarea siguranței în funcționarea echipamentelor electrice. Lista continuă cu aparate pentru măsurarea dispersiei la priza de pământ, megohmetre, calibratoare digitale, surse de curent, tensiune. De asemenea, laboratorul pune la dispoziția clienților aarate pe care le pot comanda online, fiind livrate prin curier, oriunde în țară. Coletele sunt verificate la primire, echipamentele defecte înlocuite, reclamațiile soluționate. 

Produsele care pot fi comandate sunt clasificate în: 
1) Cele destinate măsurătorilor generale cuprind nouă categorii de produse: multimetre, clampmetre, telemetre, indicatori tensiune, indicatori succesiune faze, osciloscoape portabile, calibratoare/stimulatoare, accesorii și spray-uri tehnice. 
2) La categoria aparatură de laborator, clienții pot comanda: multimetre pentru laborator, osciloscoape, generatoare funcții, frencvențmetre digitale, analizatoare de spectru, surse de tensiune și RLC-metre. 
3) Testere pentru telecomunicații de unde se pot comanda: analizoare rețele comunicații, dar și semnal TV, echipamente testare și mentenanță cabluri optice și din cupru. 
4) Testere electrosecuritate. De aici se pot cumpăra: testere complexe instalații electrice de joasă tensiune, aparate de măsurat prize de împământare, meghometre până la 1000 de V și echipamente pentru măsurarea aparaturii medicale. Au fost cazuri în care medicii sau pacienții au fost arși sau electrocutați din cauza unor defecțiuni ale dispozitivelor electrice pozitive. 
5) Echipamente de verificare PRAM 
6) Produse pentru analiza calității energiei 
7) Mărimi neelectrice. 

Multe din aceste aparate ar fi necesare și în gospodăriile oamenilor, nu numai în unitățile de producție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post