luni, 24 februarie 2014

Importanța vestimentației într-o relație

      Vestimentaţia este cartea noastră de vizită , reflexia gusturilor aduna te în ani.Hainele pe care le purtăm ne definsec personalitatea , cine suntem noi .
    Mulţi dintre noi punem foarte mult accent pe felul cum ne îmbrăcăm .Să recunoaştem ,chiar dacă zicem că acest aspect nu este important în realitate este .
    Ochii au sarcina de a analiza  culorile,formele,înfăţişarea imaginilor din mediul înconjurător și transmiterea acestora creierului care dă verdictul ,'' da'' sau ''nu''.Timpul  ne formează o imagine despre ce ne place și ce nu ,mai ales în rândul hainelor.
    Nu de multe ori mi-sa întâmplat să aud persoane care zic că nu le place cum se îmbracă partenerul sau partenera.Să fim sinceri dacă dăm acum cu replica , ''sufletul contează '', minţim.Acum nu zic că această expresie nu este adevărată , ba din contră , dar vreau să exemplific că pentru fiecare într-o proporție  cât de mică contează .
   Oamenii sunt precum o balanță ,un taler este partea bună , iar celălalt taler este partea rea .De obicei tindem să ne ascundem partea rea din motive pe care numai noi le ştim , iar asta ne duce la conflicte interioare și deci la neliniște.Este bine să acceptăm că avem o parte critică cum este și cazul de față , pentru fiecare aceasta contează.
Contează , dar ceva care contează cu adevărat nu stă în hainele pe care le purtăm ci în omul care le poartă .       Cel mai prost obicei pe car îl avem cu toţii este acela de a judeca oamenii după acest criteriu fără a avea habar de cât de mult a suferit persoana , ce valoare are prin ceea ce este ,  ștampilăm după țoală.
Partenerii și partenerele au dreptul să se îmbrace după personalitatea lor , după cum se simt .Dacă chiar vă deranjează ceva anume spuneţi sau o altă variantă , cumpărați-le ceva care să vă placă și vouă , dar adaptat stilului .
Cât suntem tineri după cum am recunoscut mai sus , ne axăm pe aspect , doar suntem într-o junglă și trebuie să ne atragem  sexele opuse.Am făcut această asemănare pentru că așa mise pare mie , hainele nu sunt altceva decât instrumente ,precum în natură animalele își folosesc toate mijloacele pentru realizarea aceluiaşi obiectiv.
   După realizarea obiectivului , nu trăim cu hainele ,ci cu omul care le poartă.Așa că lăsați acest fapt să cântărească mai puţin , iar pe omul din spatele acestora analizați-l pentru ai descoperi valoarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post