luni, 23 aprilie 2018

Scoala de machiaj – Te invata sa fii manierat!


Scoala de machiaj – Te invata sa fii manierat!
Make-up artist este un specialist in domeniul machiajului, care poate crea o imagine cu ajutorul machiajului. Principala sarcina a artistului de make-up nu este numai de a crea o anumita imagine, ci de a accentua demnitatea persoanei si de a ascunde defectele. Lucrand cu fata, artistul de make-up ar trebui sa ia in considerare aspectele naturale ale clientului, sa stie ce trebuie accentuat cu ajutorul machiajului si ce anume sa ascunda. Profesionistul ar trebui sa stie, de asemenea,  ce culori si texturi sunt potrivite pentru un anumit tip de vestimentatie, imagine, relevanta, pentru un anumit moment din zi, an sau eveniment.

Make-up artistul este o persoana care stie cum sa aleaga cremele in functie de caracteristicile pielii, si doar el stie cum sa faca un machiaj special, deoarece el este un profesionist in arta machiajului. Artistii de machiaj se pot numi, cel mai probabil, profesionisti in domeniul machiajului si cosmetologiei. Nu ai nevoie sa ai doar cunostinte specifice, precum cunoasterea psihologiei culorilor, legile compozitiei si desenului. Principala diferenta este ca rezultatele muncii cosmetologului sunt obiective.  Este posibil ca lucrarile unui artist de make-up sa iti placa sau sa nu iti placa. Multe ore de munca pot fi sterse imediat, cu ajutorul unui demachiant, iar acest lucru nu este tocmai convenabil.

Pentru a exclude aceste neajunsuri pentru tine, ar trebui sa te inscrii la cursuri  machiaj Bucuresti, pentru a urma unul sau mai multe dintre cursurile oferite. Acestea pot fi, un curs de baza in make up pentru incepatori, un curs de baza Express tot pentru incepatori, diferenta dintre acestea doua limitandu-se la durata orelor de curs. Apoi, la aceasta scoala mai poti urma cursuri individuale de baza make up in care toata atentia va fi focusata pe tine, un curs de automachiaj in care vei invata cum sa te machiezi acasa. De altfel, daca deja esti initiat in arta machiajului, poti urma un curs de machiaj pentru avansati si nu in ultimul rand cum sa aplici extensii de gene.

In plus, artistul de make-up trebuie sa fie, in primul rand, un excelent psiholog. El trebuie, intr-un timp foarte limitat, sa simta clientul si sa ii ofere cele mai bune rezultate pe care le poate oferi. Aici, artistul de machiaj trebuie sa treaca peste principala dificultate, si anume, rabdarea clientului in timp ce ii schimbi aspectul.  Prin urmare, artistul de make-up este obligat pentru prima data, sa acorde o atentie deosebita gustului clientului, incercand sa-l educe treptat. 

Neglijarea opiniei clientului este principala greseala a maestrilor incepatori.  O femeie nu va ierta o astfel de evaluare si cu siguranta nu va dori sa fie atenta la opinia unui astfel de artist de make-up. Ar trebui sa eviti impunerea propriilor tale gusturi, chiar daca sunt competente. In primul rand, la scoala make up Bucuresti, vei invata  sa iti perfectionezi manierele, capacitatea de a vorbi cu clientul, iar acest lucru inseamna 50% succes.  Dupa o jumatate de ora de conversatie este usor de inteles daca o persoana este erudita, daca citeste foarte mult, daca intelege moda. Daca un make up artist nu este sociabil, el nu va deveni niciodata un faimos make-up artist.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post