sâmbătă, 1 martie 2014

Articol special de mărțișor

  În prima zi de primăvară, vă doresc ca sufletele să fie precum copacii înfloriți,inimile precum apele cristaline. Iubirea să fie prezentă mereu ,iar fiecare zi să fie un bun prilej de-a o cinsti .
   Primăvara este unul dintre anotimpurile  mele  preferate ,poate pentru faptul că mi-se aseamănă.Mereu sunt fascinantă de miresmele copacilor înfloriți și de sunetele păsări-lor abia întoarse.Razele soarelui amestecate cu brizele uşoare ale vântului atunci când stai pe iarba abia ieşită , îţi mângâie simţurile precum o bucată de catifea .Apele  Dunării încep a reflecta lumina ...de parcă acolo mii de stele au ieşit la suprafaţă.
 Parcurile nu mai sunt goale ,  acum sunt pline de tineri , bătrâni , copilași care abia aşteptau să nu mai stea închişi în case.
Primăvara este din punctul meu de vedere asemănător cu oamenii.
 Oamenii devin adeseori  posomorâți , distruși ,fără speranță ,dar mereu Dumnezeu le trimite ghiocelul care este precum semnalul ,că primăvara trebuie să reînvie în iarna pustie din sufletul lor.
 Anul trecut 1 Martie a fost cu soare , astăzi totul este înorat ,dar în sufletul nostru stă lumina , deoarece lumea este înăuntrul nostru .
 Primăvara asta să vă fie mai frumoasă ,cu multe împliniri pe ce planuri doriţi .Vă pup și rămâneți iubiţi !                                  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post