joi, 27 martie 2014

Despărțirea,partea a 2 a

În articolul trecut am vorbit  despre despărţire,iar astăzi o să continuăm.După cum ziceam despărţirea este un moment care ne dorim să nu apară prin vieţile noastre,deoarece te schimbă pe tine ca persoană.Mulţi oameni după un astfel de episod nu mai se recunosc nici ei.
Recuperarea este cea mai dificilă,pentru că eram obişnuiţi cu anumite ritualuri spre exemplu sunatul dimineața și seara pentru a începe și termina ziua împreună,să vorbiți pe rețelele de socializare,să vă întâlniți în locurile care au marcat ceva pentru relația voastră,melodia ș.a.m.d. Acestea sunt ancorele crea te de noi,chiar fără să vrem,trecem pe lângă o bancă,poate pentru alţii este o simplă bancă,dar pentru tine este o comoară pentru simplul fapt că îți aminteşte de cineva care a însemnat ceva pentru tine .Și dacă tot vorbim despre despre anumite locuri care ne amintesc,de la început vă spun că sunt cei mai mari ”dușmani”,în cazul în care vrem”să uităm”vechea relaţie.Am pus între ghilimele,pentru simplul fapt că nimic nu se uită totul rămâne memorat în inconștientul nostru precum niște răni sângerânde.De aceea cu cât ne dorim să uităm mai mult cu atât amintirile ne copleșesc,pentru că ne perimitem să ne plângem de milă,dar să stăm să ne explicăm și să cădem la pace cu trecutul nu stăm deși știm că o să ne i-a mai puțin.
       Amintirile sunt precum o pungă cu apă rece care te lovește în cap când crezi că totul a trecut.Acea
pungă cu apă rece te avertizează că o ascunzi și nu trebuie să faci asta,pentru că ești precum hoțul care stă cu portofelul frurat în mână și încă neaga că el este hoțul.De aceea fiți drepți cu voi înșivă dacă încă vă mai gândiți acceptați faptul că încă mai semnifică ceva pentru voi trecutul nu încercați să îl negați,deoarece aveți impresia că îi mințiți pe alții,dar vă mințiți pe voi.Minciuna aceea este cauza unui conflict interior care nu o să vă dea pace până când nu îl acceptaț.
       Este foarte dificil,cred că cel mai dificil să încerci să îți explici ție,credeți-mă știu cum este.O să întâmpini rezistență,chiar dacă ști că despărțirea ceea era necesară,rezistența este creată de acele părticele din noi care s-au obijnuit cu persoana aceea,aveau un sentiment care nu îl poți exprima în cuvinte,iar ele o să zică ”Nu,să nu îndrăznești”.Părticele alea trebuiesc convinse că acea perioadă nu este drumul spre cine sunteți dumneavoastră cu adevărat,dar ele nu înțeleg deoarece văd acea persoană perfectă pentru noi. Înainte stăteam și judecam fetele care aveau prieteni și nu doreau să îi lase chită că le faceau ceva care nu acceptau înainte,dar acum o făceau și nu înțelegeam de ce ?Acum știu,pentru că iubirea adevărată înseamnă și iertare,înțelegere,acea persoană este mult mai importantă decât pasul greșit pe care îl face.Viața ne răspunde la orice întrebare lansăm noi,poate nu acum,dar mai tărziu da....
     Am văzut fete care au suferit ,dar nu au renunțat,sperând că se vor schimba,deoarece dragostea te transformă îți arată o parte din tine care nu știai că o ai,sau poate o nu vedeai.
Nu mai continui că deja am scris prea mult și mai vreau să vă povestesc  multe despre despărțire,dar în articolul viitor unde vom vorbii și despre pauzele de relație. Vă pup pe toți și aveți grijă de relațiile voastre.Rămâneți iubiți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ads Inside Post